Nova col·laboració amb l’aula de cant del Conservatori de Tarragona: “Gianni Schicchi” de G. Puccini

gianni schicchi

http://www.dipta.cat/ca/programacio/lengany-lopera

Per segon any consecutiu participaré com a flautista en l’acompanyament instrumental del muntatge d’òpera de l’aula de cant del Conservatori de Tarragona. Enguany s’ha preparat l’òpera curta de Giacomo Puccini “Gianni Schicchi”, d’una hora de durada aproximadament.

Per completar el concert s’oferirà també una primera part amb àries i duets de W. A. Mozart.

A partir del dia 9 de febrer ja podreu recollir les entrades al mateix Conservatori (C/ Cavallers, 10, Tarragona). Els dies de les representacions estan fixats pel 21 i 22 de març, però si hi ha problemes amb l’aforament s’ampliarà durant un cap de setmana més! Les representacions seran a l’Auditori de Catalunya Caixa al C/ Pere Martell.

Aquí us deixo un enllaç de youtube d’una producció “Gianni Schicchi” de l’Òpera de Glyndebourne per a que us feu una idea de la música i de l’argument que us espera. Nosaltres oferirem la reducció orquestral amb piano, flauta i intervencions de percussió. Esperem que la disfruteu igualment!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s