Acte a la Vil·la-Museu Pau Casals el passat 29 de juliol: “Platja Llarga”, imatges i ressenya

El passat dimecres 29 de juliol la “Vil·la Museu Pau Casals” de Sant Salvador, El Vendrell, va acollir un acte que va agermanar poesia, música, fotografia i cava. Es tractava de la presentació del poemari “Platja Llarga” de Roser Guasch.

Després de la introducció de la directora del Museu i de les paraules de Gerard Jané, de “Vins i Caves Jané Ventura”, referint-se a l’escriptora Roser Guasch, protagonista de la vetllada, Sita Grau va parlar de les seves fotografies i de la seva relació amb la Platja Llarga de Tarragona, sobre la que versa el llibre.

1

2

3

La part central de la presentació va ser la intervenció de Roser Guasch, que ens va oferir una lectura pausada i expressiva d’una sel·lecció de poemes del llibre que el públic va seguir amb atenció:

4

8

En acabar, Isabel Serra va posar música a la seqüència de fotografies que formaven el vídeo preparat per Sita Grau. Les obres escollides varen ser “Air” de T. Takemitsu i “Image” d’E. Bozza, totes dues per a flauta travessera sola, escollides per les reminiscències impressionistes que evoquen, amb la intenció de transportar l’oient i espectador al costat del mar.

5

6

7

Al final, les tres artistes, a qui uneix una bona amistat, van saludar plegades i van agrair al públic la seva presència, convidant a tots a prendre una copa de cava gentilesa de “Jané Ventura” al jardí de la Vil·la Museu.

9

10

11

La vetllada va ser una ocasió esplèndida per comprovar com la sinergia de tres dones i de tres arts diferents en harmonia pot donar lloc a moments de màgia únics i a fer que somnis creatius esdevinguin realitat.

Agraïm als assistents i a totes aquelles persones i institucions que ens han recolzat el seu suport!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s