Cel·lebració del 50 Aniversari del Club Nàutic de Salou

El 14 d’agost de 2016 vaig participar conjuntament amb la pianista Mar Martori en els actes de cel·lebració del 50è Aniversari del Club Nàutic de Salou. La nostra tasca va ser posar música al còctel que va tenir lloc abans del sopar. Vàrem interpretar un repertori variat de tangos, boleros i algun tema jazzístic, així com àries populars d’òpera. Per a aquesta ocasió vaig incloure, a més de la flauta travessera habitual, la nova flauta en sol Amadeus Wm. S. Haynes Co., la sonoritat de la qual s’addeia molt bé a determinades peces del concert.

Va ser una jornada de treball divertida. Us en deixo un parell d’imatges:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s