Teaching

Isabel enseña y apoya a flautistas jóvenes o adultos, dispuestos a estudiar y a disfrutar de la flauta, profesionalmente o como amateurs de calidad. Imparte clases en las Escuelas de Música de Salou y Montblanc, en su propio estudio en Tarragona y también online.

Más información: aquí

Isabel ensenya i recolza flautistes joves o adults, disposats a estudiar i a disfrutar de la flauta, professionalment o com a amateurs de qualitat. Imparteix classes a les Escoles de Música de Salou i Montblanc, al seu propi estudi a Tarragona i també online.

Més informació: aquí

Isabel is passionate about teaching and mentoring young and adult flutists who are willing to practice and to enjoy the flute, professionally or as quality amateurs. She teaches in the Salou School of Music, the Montblanc School of Music, in her own studio in Tarragona and also online.

Further inquiries: here

DSC_0058

OPINIONS/OPINIONES:

“No volia estar-me de donar-te les gràcies per les classes. Certament m’ha sigut molt agradable tot plegat. La música realment ens fa millors persones o almenys així m’ho penso.”

“Gràcies Isabel! La (……) et té molta estima i com a un gran referent… T’agraeixo la il·lusió que li has transmès per la música i la flauta.”

“Moltes gràcies per tota la implicació i paciència que has tingut durant tot el curs.”

“Em consta que (……) disfruta molt de la música i de l’aprenentatge de la flauta, i en bona part és gràcies a tú.”

“La classe que vam fer per skype em va donar molta força, ara estic agafant una bona tendència gràcies a les teves indicacions.”

“Has sigut molt sincera amb mi i tens explicacions amb una raó i amb un motiu. Ets una professora flautista molt bona.”

“Anima i és de gran ajuda tenir algú com tu al costat. Gràcies per tot.”

“Moltes gràcies per aquests últims anys en els quals m’has ensenyat, gràcies per haver buscat sempre les peces que creies que em farien passar-m’ho bé tocant la flauta i per haver aconseguit que ho faci. Gràcies també per la confiança que sempre has tingut en mi. Sense la música i sense la gent que m’ha ajudat a estimar-la no seria la mateixa, i tu Isabel has fet que la gaudeixi molt!”

More opinions / més opinions / más opiniones: aquí