Gràcies 2021

Malgrat tot el que està passant al món, 2021 ha portat experiències, persones, llocs i molta música a la meva vida que no puc deixar d'agrair. Ningú va dir que seria fàcil! Molta força, ànims, PAU I SENTIT COMÚ per al 2022!

Malgrat tot el que està passant al món, 2021 ha portat experiències, persones, llocs i molta música a la meva vida que no puc deixar d’agrair. Ningú va dir que seria fàcil! Molta força, ànims PAU I SENTIT COMÚ per al 2022!

Concert “El París Rococó als inicis de Lluís XV” el 26 de febrer 2022 a Barcelona, a càrrec de Isabel Serra Bargalló, traverso i Glòria Coll, violoncel barroc

El concert serà al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona (MEAM) a les 18:00 de la tarda. Podeu aconseguir més informació i les entrades aquí:

https://www.meam.es/ca/diary/867/tardes-de-música-clásica-el-par%C3%ADs-rococó-en-los-inicios-de-lu%C3%ADs-x

Mi primer artículo en tusclasesparticulares.com

https://www.tusclasesparticulares.com/blog/ansiedad-escenica-principales-factores-responsables-aparicio?preview=1

FLUTE SPIRIT, now on youtube

Now you can listen to my entire solo flute and alto flute album released in 2017 on Soundloud. Have a check!

FLUTE SPIRIT, now on Soundcloud

Now you can listen to my entire solo flute and alto flute album released in 2017 on Soundloud. Have a check!

Crònica del concert “Els artistes de la terra” al IV Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant

Foto: Alan Pardines

“El duet (Becerra-Serra) ens va interpretar l’Elegía para Cintio Vitier que Brouwer va escriure per a guitarra i flauta el 1960. Tocava la travessera Isabel Serra Bargalló, reusenca, (…) una intèrpret que llueix com a solista, integrada en formacions de cambra i orquestres. En el decurs de la seva actuació vam escoltar una peça de Conrad Setó (qui en diverses ocasions ha escrit per a ella).

A la guitarra hi havia la tarragonina Carmen Becerra, (…) un luxe gaudir de la seva presència. La seva acurada educació aplega els magisteris de la gran dama de la guitarra, María Luisa Anido, (…), de José Tomás (…) i de Carles Trepat, l’última baula d’una cadena de guitarristes catalans que, per mediació de Pujol i Llobet, es remunta fins a Tàrrega.

El duo Becerra-Serra va interpretar la composició més recent de tot el festival, escrita per José Antonio Chic el 2002.”

Resum del text de Tomàs Sainz Rofes, reusdigital.cat

Crònica completa:

https://www.reusdigital.cat/noticia/86345/cultura/el-festival-de-guitarra-de-lhospitalet-de-linfant-fa-historia

El duo Becerra-Serra al Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant

El duo format per Carmen Becerra, guitarra i Isabel Serra Bargalló, flauta travessera, participarà en el concert “Els artistes de la Terra” que tindrà lloc el dissabte 24 de juliol a l’Auditori Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, en el marc de la 4a edició del Festival Internacional de Guitarra: http://www.guitarfesthospitalet.cat/es/

Per a més informació i entrades visiteu:

Duo Becerra – Serra

Els músics hem de cuidar el cos i la ment i l’equilibri entre els dos. Aquí us explico una mica com em cuido i em deixo cuidar

Headjoint Quiz

I played the same 20′ melody with 5 different headjoints: vintage Albert Cooper silver hj / silver Muramatsu hj / silver Mancke with pink ebony lip plate hj / silver Brannen-Cooper hj / silver Lafin with 14k lip plate and raiser hj.

All headjoints are played with the same flute body (b foot silver Brannen-Cooper). The quality of the recording is just very casual (I did it with my phone). Sorry about that! I just wanted to experiment a bit in an spontaneous way and have some fun!

Can you recognise which headjoint am I playing each time? Which one do you prefer?

Thanks for listening! Results in the video description!