Propers concerts del quartet BLADIM de flautes travesseres per al mes de maig

Aquest mes de maig tindrem l’oportunitat de gaudir de dos recitals de música de cambra a càrrec del quartet BLADIM de flautes travesseres, que ens presentarà un repertori amable i divers en estils amb obres de C. H. Joubert, I. Cervantes, N. Rimski-Korsakov, M. Berthomieu, R. Guiot i B. Pucihar.

El quartet BLADIM, format per Meritxell Carbonell, Joan Romeu, Isabel Serra Bargalló i Montserrat Vidal Ribas es presenta com a formació estable el maig de 2022 i suposa una cruïlla on conflueixen els camins de quatre intèrprets de flauta travessera i pedagogs del seu instrument en diverses escoles de música i conservatoris de les províncies de Tarragona i Barcelona.

Les cites seran dimecres 17 de maig a l’Espai Gerhard de Valls a les 12:00 del migdia i dijous 18 de maig a la Capella Mas Sant Joan de Sant Joan de Vilatorrada a les 20:00 del vespre.

La plaça de la Pau de Salou s’omple per a la presentació de la cantata “Un viatge de somni”

https://www.diarimes.com/noticies/camp_tarragona/2023/04/18/la_placa_pau_salou_omple_per_presentacio_cantata_viatge_somni_136875_1093.html

El quartet de flautes Bladim actuarà el proper 18 de maig als Concerts de Primavera organitzats per l’escola de música de Sant Joan de Vilatorrada

Image

“Un viatge de somni”, cantata amb els alumnes i professors de les escoles i l’Escola Municipal de Música de Salou

Image

Richard Strauss, Serenata op. 7 para instrumentos de viento

Ha sido un placer colaborar con la directora Cecília Serra y con músicos de gran calidad en la grabación de esta célebre obra de juventud de Richard Strauss. Una magnífica experiencia en Quiet Music Studios en Madrid. Agradecida por el trato recibido y por la profesionalidad de todos a la hora de realizar este trabajo. Aquí podeis enlazar con el vídeo de youtube:

https://youtu.be/gHAsYXgxmb4

Fotos del concert del Trio Mulier al Santuari de Montferri, 8/12/22

Ha estat una experiència preciosa compartir aquests dies d’assajos amb el Trio Mulier i el concert d’ahir que, malgrat el fred i la pluja, ens va deixar a tots amb una càlida sensació. Gran música de dones compositores al llarg de la història i companyes excel·lents! Gràcies també a l’organització del concert per les atencions rebudes!

Concert del Trio Mulier el proper 8 de desembre a Montferri amb un programa dedicat a les dones compositores al llarg de la història

El proper dijous 8 de desembre, a les 13 h del migdia, dintre dels actes en motiu de la festivitat de la Immaculada Concepció, tindrà lloc al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri (Tarragona) un concert a càrrec del Trio Mulier.

El trio, format per Anna Gil-pérez, pianista i cantant, Gessamí Martín Guasch, violinista i Isabel Serra Bargalló, flautista, pretén amb aquest programa de concert posar en valor el talent de la dona en el món de la composició musical, passant per diferents estils de diferents èpoques històriques .

Així doncs, escoltarem arranjaments i peces originals de compositores tan importants com Hildegard von Bingen, Madalena Casulana, Francesca Caccini, Rosa Giacinta Badalla, Barbara Strozzi, Anna Amalia de Prússia, Maria Therese von Paradis, Maria Malibrán, Fanny Mendelssohn, Lili Boulanger i Mel Bonis.

Flute Spirit el 14 d’octubre al XXVIIè cicle de música catalana-iberoamericana 2022

La Sala Alcalde Malapeira del Conservatori de Vila-seca serà l’escenari el proper 14 d’octubre a les 20:30 del concert “Flute Spirit” a càrrec de la flautista Isabel Serra Bargalló.

En aquest concert podrem gaudir tant d’obres que formen part del seu disc “Flute Spirit” com de noves aportacions al repertori per a flauta sola i flauta en sol sola que s’han anat incorporant al seu repertori.

Obres d’autors/es com Leo Brouwer, Jonathan Bayley, Benjamin Britten, Claude Debussy, Toru Takemitsu, Katherine Hoover, i molt especialment de compositors/es de les nostres comarques que han dedicat o regalat la seva obra a Isabel Serra Bargalló com Conrad Setó, Carlota Baldrís i Marian Márquez.

Més informació: http://www.acc-i.net/xxviie-cicle-musica-catalana-iberoamericana-2022/

C. Setó, “Present eteri”, for flute and guitar

Cada moment que s’esvaeix és reemplaçat per un de nou: el present és eteri.