Conciertos del Dúo Serra-Bargalló en la provincia de Palencia durante el mes de abril 2018

Los próximos 27 y 28 de abril el Dúo Serra-Bargalló realizará dos conciertos en la provincia de Palencia. Los conciertos están organizados por la Asociación Musical Amigos de los Clásicos y se desarrollarán como sigue:

* 27/04/2018: Fundación Díaz Caneja, C/ Lope de Vega, 2, Palencia. A las 20:15.

* 28/04/2018: Fundación Francis Chapelet, Abarca de Campos (Palencia). A las 20:00.

Las hermanas Isabel Serra, flauta y Cecília Serra, clarinete interpretarán obras de Kummer, Telemann, Setó, Stadler, Suttermeister, Marquez y Bozza.

Screen Shot 2018-03-09 at 16.05.37

Duo Serra-Bargalló, Isabel Serra, flute & Cecília Serra, clarinet

Posted in Duo Serra-Bargalló | Leave a comment

Omumbo Rombomba el proper 22 d’abril de 2018 a El Catllar

SANT JORDI 2018

Coincidint amb els actes de St. Jordi, Flutercussió, format per Isabel Serra, flauta i Paco Montañés, percussió, amb Alexander Hernández, narrador, oferiran l’espectacle de contes amb música “Omumbo Rombomba” a les 11 h a El Catllar, Tarragona. El concert serà davant del Centre Cultural. Us hi esperem!

Posted in Activitats didàctiques, Col·laboracions, Discos, Flutercussió | Leave a comment

Flautes per la Pau, diumenge 6 de maig de 2018 a la Plaça de la Font de Tarragona

Estudi de flauta Isabel Serra Bargalló

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau organitza cada primer diumenge de mes a les 12 del migdia, a la Plaça de la Font de Tarragona, un acte solidari en defensa del desarmament de la societat. Aquest cop l’Estudi de Flauta Isabel Serra Bargalló col·laborarà oferint un petit concert amb quartets i quintets de flautes de Joubert, Boccherini, Telemann i Costa. Les intèrprets seran Montserrat Vivas, Andrea Aznar, Paz Fandiño i Pilar Llobet, flautes i Isabel Serra, flauta en sol.

Posted in Activitats didàctiques, Activitats solidàries, Col·laboracions, Estudi de flauta Isabel Serra Bargalló, Flauta en sol | Leave a comment

Crítica del concert del “Duo Bruyères” a Barcelona a la revista “Vibracions” de l’Associació Musical de Mestres Directors, núm. 261 de març 2018

Del concert del Duo Bruyères del passat 16 de febrer de 2018 al Jardí dels Tarongers de Barcelona, Jordi Gargallo assenyala:

“El Duo Bruyères es mostrà com dos intèrprets molt competents artísticament parlant unint la dolcesa de la flauta travessera amb la perfecta compenetració amb el piano per oferir-nos una actuació de molt alta qualitat plenament reconeguda pels aplaudiments del públic assistent amb un programa molt atraient i no exempt de dificultat tècnica i expressiva que va estar sempre molt ben resolta.”

Screen Shot 2018-04-12 at 13.02.21Screen Shot 2018-04-12 at 13.03.48

Posted in Duo Bruyères, Premsa, Ressenyes / crítiques | Leave a comment

“El Trencanous” de Tchaikovsky, per a nens i nenes de P3, P4 i P5 de les escoles de Salou

El proper 5 de maig els nens i nenes de P4, P5 i 1r de primària de les escoles de Salou, acompanyats pels seus pares, tindran l’oportunitat d’assistir al taller musical “El Trencanous”, basat en la música del ballet de P. I. Tchaikovsky. El taller es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música i estarà dirigit per professors del centre. Constarà d’activitats per als infants acompanyades de música en viu per part d’un conjunt de cambra també de professors.

Per assistir cal omplir un formulari d’inscripció proporcionat al centre escolar de cada nen o nena i fer-lo arribar a l’Escola de Música abans del 20 d’abril, de 16 a 20 h de dilluns a divendres o per correu electrònic a emu@salou.cat amb l’assumpte TALLERS.

Els tallers són gratuïts i les places limitades a 30 alumnes amb un sol acompanyant.

Hi haurà 3 sessions d'”El Trencanous”: a les 10 h per P4, a les 11 h per P5 i a les 12 per a 1r de primària.

IMG_20180411_162556

Posted in Activitats didàctiques, Escola de música | Leave a comment

Escola Municipal de Música de Salou: classe oberta de flauta travessera el proper 2 de maig

El proper dimecres 2 de maig de 19:00 a 19:45, dintre de les Jornades de Portes Obertes de l’Escola Municipal de Música de Salou, oferiré una classe oberta de flauta travessera. Podeu assistir solicitant-ho per correu electrònic a emu@salou.cat (Assumpte: PORTES OBERTES) o bé trucant al 977309216 (de dilluns a divendres de 16 a 20 h).

IMG_20180411_162556

Posted in Activitats didàctiques, Escola de música | Leave a comment

M. Marquez, “Abril”, for solo flute

Per cel·lebrar l’arribada de la primavera i l’entrada al mes d’abril, us comparteixo aquesta peça que la compositora Marian Marquez va dedicar-me el 2016 i que vaig estrenar el mateix any al Bouquet Festival de Tarragona. Està inclosa en el meu darrer disc “Flute Spirit”. Desitjo que us agradi!

Para celebrar la llegada de la primavera y la entrada al mes de abril, os comparto esta pieza que la compositora Marian Marquez me dedicó en 2016 y que estrené el mismo año en el Bouquet Festival de Tarragona. Está incluída en mi último disco “Flute Spirit”. Deseo que os guste!

Posted in Discos, Estrenes, Flauta sola, Flute Spirit, Gravacions, Videos | Leave a comment