Ian Clarke, “Maya”, per dues flautes i piano

DSCF4168

http://www.youtube.com/watch?v=2sdhJWAC2SA&feature=youtu.be

El significat de la paraula hindú “Maya” és “incertesa”, “il·lusió”. Ian Clarke (n. 1964) és un compositor i flautista britànic, professor a la Guildhall School of Music and Drama, amb qui vaig treballar en diverses masterclass durant la meva època d’estudis a Londres. Em fa molt feliç poder tocar aquesta obra de nou el proper 29 d’octubre a l’Escola de Música de Salou al costat d’una de les meves alumnes avançades, la Paz Rocío Fandiño, i la Montserrat Crusat, professora del centre que ens acompanyarà al piano. Tot i que es tracta d’una audició interna de l’escola, aquesta formarà part dels actes que se celebren al municipi per conmemorar l’aniversari de la Segregació.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s