Camerata XXI i “Pere i el Llop”

llop

Reflexiono i recordo els primers contactes amb la música clàssica que vaig tenir durant la infància a través del tocadiscs, i no puc deixar de pensar en “Pere i el Llop” de S. Prokofiev, que els meus pares em van fer escoltar a casa, i els meus mestres a l’escola. Aquesta peça, escrita fa setanta-cinc anys, ha estat i segueix sent el conte musical de referència per a infants, gràcies al qual podran aprendre a diferenciar i identificar el so dels instruments de l’orquestra.

Més endavant, quan em vaig decidir a estudiar flauta seriosament per tal de que la música esdevingués la meva professió, he trobat moltes vegades els passatges de l’ocell de Prokofiev, que he hagut d’estudiar per a examens, proves i audicions. Per això és un goig quan es presenta l’oportunitat d’interpretar aquesta peça amb l’orquestra al complet per oferir-la en viu en un concert educatiu.

L’ocasió serà de la mà de l’orquestra simfònica “Camerata XXI”, a la qual pertanyo des de 2005. Serà el proper 10 de febrer al Teatre Bartrina de Reus:

http://www.camerata-xxi.org/ca/concerts/pere-i-el-llop-1

En aquest enllaç teniu més detalls sobre l’espectacle:

http://www.camerata-xxi.org/ca/pere-i-el-llop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s