“Bufa la fusta” de Camerata XXI se’n va a Hospitalet de l’Infant

Desprès de l’èxit de les sessions de la setmana passada al Teatre Bartrina de Reus, aquest divendres 5 de febrer “Bufa la Fusta”* es representarà en diverses matinals per a les escoles de l’Hospitalet de l’Infant a la Sala Infant Pere d’aquesta localitat.

* http://www.camerata-xxi.org/ca/bufa-la-fusta

L’experiència viscuda a Reus ha estat molt positiva. Tant els músics com els nens i professors assistents ens hem divertit de valent. En acabar cada sessió molts alumnes se’ns apropaven i ens explicaven que alguns ja toquen algun instrument de vent fusta. D’altres tenien algun amic que el toca i tenien ganes de començar. En tot cas, tots van descobrir i escoltar la flauta, el flautí, el clarinet, el clarinet baix, l’oboè, el corn anglès, el fagot i els saxos soprà, alt, baríton i baix. Van aprendre a distingir els instruments, els principis acústics que tenen en comú i allò que els diferencia, i van experimentar com sonen individualment o plegats: duos variats, trio de saxos, quartet de fustes i septet. La narració amena de Frederic Sesé i la implicació dels músics va fer que tot funcionés de manera divertida i fluïda, disfrutant de la música i de l’espectacle.

Esperem que a l’Hospitalet poguem seguir enganxant i captivant els nens com ho hem fet a Reus. És en aquests concerts didàctics que em sento més flautista d’Hamelin que mai!! 😉

12644999_10207217413105925_5046068362546156547_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s