Omumbo Rombomba: Notes al programa

“Omumbo Rombomba: contes afroamericans”, és el fruit de la col·laboració entre “Flutercussió” i Alexander Hernández, periodista i narrador de contes veneçolà. Alexander Hernández ha adaptat contes dels pobles indígenes, s’ha dedicat a recopilar i a investigar les formes tradicionals d’explicar contes i també n’ha escrit i publicat d’altres. Per la seva banda, “Flutercussió”, format per Isabel Serra, flauta i Paco Montañés, percussió, aborda habitualment repertori del s. XX i XXI interpretat amb instruments moderns. En aquesta ocasió però, ha adaptat cançons populars africanes, temes veneçolans i melodies dels indis Warao de l’Orinoco, interpretant-los amb el traverso i el djembé per tal de donar un color ancestral als contes que conformen l’espectacle.

“Omumbo Rombomba” és ideal per ser representat a cicles de conta-contes, festivals de narrativa, biblioteques i escoles. Va dirigit a un públic familiar tot i que també han actuat, adaptant l’espectacle, en cicles de contes per a adults. S’han presentat a Barcelona (6è Festival de Narració Oral “Munt de Mots”), Reus (Bràvium Teatre), Vila-Seca (Cicle “Contes per viure i conviure” de la Biblioteca Pública), Tarragona (Cicle “Sota l’arbre de tots els contes” al cafè “La Cantonada”, Escola Municipal de Música, Escola Saavedra, Festes de Santa Tecla, Biblioteca Pública…), etc.

About Isabel Serra Bargalló

Flutist
This entry was posted in Activitats didàctiques, Discos, Escola de música, Flutercussió, Gravacions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s