Omumbo Rombomba: Notes al programa

“Omumbo Rombomba: contes afroamericans”, és el fruit de la col·laboració entre “Flutercussió” i Alexander Hernández, periodista i narrador de contes veneçolà. Alexander Hernández ha adaptat contes dels pobles indígenes, s’ha dedicat a recopilar i a investigar les formes tradicionals d’explicar contes i també n’ha escrit i publicat d’altres. Per la seva banda, “Flutercussió”, format per Isabel Serra, flauta i Paco Montañés, percussió, aborda habitualment repertori del s. XX i XXI interpretat amb instruments moderns. En aquesta ocasió però, ha adaptat cançons populars africanes, temes veneçolans i melodies dels indis Warao de l’Orinoco, interpretant-los amb el traverso i el djembé per tal de donar un color ancestral als contes que conformen l’espectacle.

“Omumbo Rombomba” és ideal per ser representat a cicles de conta-contes, festivals de narrativa, biblioteques i escoles. Va dirigit a un públic familiar tot i que també han actuat, adaptant l’espectacle, en cicles de contes per a adults. S’han presentat a Barcelona (6è Festival de Narració Oral “Munt de Mots”), Reus (Bràvium Teatre), Vila-Seca (Cicle “Contes per viure i conviure” de la Biblioteca Pública), Tarragona (Cicle “Sota l’arbre de tots els contes” al cafè “La Cantonada”, Escola Municipal de Música, Escola Saavedra, Festes de Santa Tecla, Biblioteca Pública…), etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s