“El Trencanous” de Tchaikovsky, per als nens i nenes de les escoles de Salou

El proper 5 de maig els nens i nenes de P4, P5 i 1r de primària de les escoles de Salou, acompanyats pels seus pares, tindran l’oportunitat d’assistir al taller musical “El Trencanous”, basat en la música del ballet de P. I. Tchaikovsky. El taller es realitzarà a la sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música i estarà dirigit per professors del centre. Constarà d’activitats per als infants acompanyades de música en viu per part d’un conjunt de cambra també de professors.

Per assistir cal omplir un formulari d’inscripció proporcionat al centre escolar de cada nen o nena i fer-lo arribar a l’Escola de Música abans del 20 d’abril, de 16 a 20 h de dilluns a divendres o per correu electrònic a emu@salou.cat amb l’assumpte TALLERS.

Els tallers són gratuïts i les places limitades a 30 alumnes amb un sol acompanyant.

Hi haurà dues sessions d'”El Trencanous”, la primera a les 11:00 i la segona a les 12:00 h.

IMG_20180411_162556

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s