Benvinguts!!!

Us dono la benvinguda al meu nou blog on pretenc unificar els diferents projectes de música de cambra que he anat desenvolupant durant el curs passat i l’inici del present: El “Nimbus Ensemble” (duo de flauta i guitarra), el “Trio Euterpe” (dues flautes i piano) i el “Duo Bruyères” (flauta i piano). Tots ells en col·laboració amb grans professionals, músics i amics que formen part del meu entorn laboral, tant pedagògic com orquestral. La intenció és informar-vos de totes les activitats musicals que duré a terme amb aquests grups, així com d’altres col·laboracions puntuals amb altres músics i agrupacions. Us convido a que feu una ullada de tant en tant a cadascuna de les entrades!!

Fins aviat!!

2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s