“El ball de la Cecília”, conte musical per a llars d’infants.

Ceci1

És una experiència nova i engrescadora per mi portar el conte musical “El ball de la Cecília” a la llar d’infants Pineda Centre d’Educació Infantil de Vilaseca el proper 22 de novembre. La proposta va sorgir de la mà de Montserrat Franco, de l’Associació de Mares i Pares Pineda Centre d’Educació Infantil, per tal de poder celebrar amb els més petits la festivitat de Santa Cecília i apropar d’aquesta manera als nens el meravellós món de la música a través de la flauta travessera.

Ceci3

Idea, text, música i imatges han anat sorgint successivament; per a aquesta ocasió la Montserrat i jo hem adaptat el text del conte “El ball d’Helena” que vaig escriure per a nens de 4 i 5 anys fa un temps per a ser assimilat per infants d’entre 0 i 3 anys. La creació dels dibuixos que acompanyaran el conte ha suposat també un repte que he afrontat amb molta il·lusió. La Montserrat serà l’encarregada del muntatge de les imatges i de la narració, mentre que jo hi posaré la música amb la flauta.

Esperem que el projecte agradi als infants, i que el conte pugui ser portat a més centres en un futur. Us mantindrem informats!!

Ceci7

3 thoughts on ““El ball de la Cecília”, conte musical per a llars d’infants.

  1. Pingback: “El ball de la Cecília”, conte per a nens de 3 a 5 anys per a conèixer la flauta travessera | Isabel Serra Bargalló – Flutist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s