Concerts del DUO BRUYÈRES a Riudoms i Tarragona durant el mes de febrer.

Benvolguts,

després de l’inici de l’any amb bon peu amb el nostre darrer concert a Reus, encetem el mes de febrer anunciant-vos dos concerts més que el DUO BRUYÈRES (Isabel Serra, flauta travessera i Andrés Moya, piano) durà a terme en les properes setmanes.

El primer d’ells serà a les 20:00 h del divendres 14 de febrer, dia de Sant Valentí, a l’Escola Municipal de Música de Riudoms (Carrer de la Música núm. 1, tel. 977 85 02 87). Interpretarem obres de W. A. Mozart, C. Debussy, E. Toldrà, C. Reinecke, M. Moszkowski i F. Borne.

(http://www.riudoms.cat/niv1.php?id=137)

El dissabte 15 de febrer repetirem el concert a Tarragona a les 21:30 de la nit, al Teatre “El Magatzem” de l’emblemàtica Cooperativa Obrera Tarraconense. Es tracta d’un edifici centenari que ha estat seu durant dècades de diverses institucions i actes culturals i artístics de la ciutat. Es troba al C/ Reding núm. 14 (tel. 977 21 11 48) i ens fa especial il·lusió formar part del seu Cicle d’Hivern per primera vegada.

Cooperativa-Obrera-edifici-centenari

(http://www.cotarraconense.cat)

En qualsevol dels casos, estarem encantats de comptar amb la vostra presència. Fins aviat!!

 

1 thought on “Concerts del DUO BRUYÈRES a Riudoms i Tarragona durant el mes de febrer.

  1. Pingback: Petit video del passat concert del Duo Bruyères a Reus. | Isabel Serra Bargalló

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s