Balanç: 7 concerts en poc més d’un mes. Aquí en teniu el resum fotogràfic.

Bon dia a tothom!

Després d’un començament d’any agitat musicalment i vitalment, amb 3 recitals amb piano i 4 concerts didàctics amb quartet de fusta en poc més d’un mes, disposo per fi d’un matí de relax i reflexió.

El balanç de tot plegat és positiu. Estic contenta de tirar endavant amb la música en uns moments que no són els millors econòmicament i en un país on la cultura no és pas prioritària. Per sort he trobat les sincronicitats que m’han ajudat a portar a terme el fruït del treball i l’esforç que comporta la professió de músic. A tots els companys que heu fet música amb mi, organització i institucions que ho han fet possible: Gràcies!!

Per davant queden nombrosos projectes: més concerts amb el Duo Bruyères (us tindrem informats), la col·laboració amb el Conservatori de Tarragona amb l’òpera “La Flauta Màgica”, els duos “Nimbus Ensemble” (flauta i guitarra) i “Flutercussió” (flauta i percussió), amb els que continuem preparant noves propostes que aviat us comentaré… També la creació del text i de les il·lustracions pel conte musical “El Ball d’Helena”, amb música de G. Cagnard i interpretat pels meus alumnes de flauta de Salou, em manté activa i motivada artísticament.

Bé, no m’allargo més. Aquí us deixo un breu resum fotogràfic del que han estat les últimes setmanes. Petons i abraçades!!

Isabel

Sin título - 6

Reus, Duo Bruyères, Bràvium Teatre, gener 2014.

En accióFrederic i IsabelGeneralBufa la fusta

Reus, “Bufa la Fusta”, Teatre Bartrina, gener 2014.

De l'EnricDel JukkaRiudoms, Duo Bruyères, Escola de Música, febrer 2014.

ConcentracióChamber MusicDel JukkaSalutacióTarragona, Duo Bruyères, Teatre El Magatzem, febrer 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s