“El ball de l’Helena”, conte musical per apropar la flauta travessera als nens de 4 i 5 anys de l’Escola Municipal de Música de Salou

Un dia de primavera, l’Helena se’n va de pícnic amb el seu germà i els seus pares. A l’hora de la migdiada, els dos nens decideixen anar a fer una passejada per recollir unes quantes flors quan, de sobte, toparan amb tres flautistes…

Helena4El proper dimarts 29 d’abril, a les 17:30, l’aula de flauta travessera de l’Escola Municipal de Música de Salou presentarà als alumnes més petits del centre un conte musical especialment creat per a ells, per tal que descobreixin, escoltin i coneguin una mica millor aquest instrument.

La música i petites intervencions teatrals aniran a càrrec del trio de flautes format per les alumnes Alba Fernández, Silvia Yanguas i Paz Rocío Fandiño. Interpretaran els diferents moviments de l’obra del compositor francès Gilles Cagnard, “El ball de l’Helena”, que també dóna nom al conte. El text i les il·lustracions que s’aniran projectant són de la professora de flauta Isabel Serra, que també ha preparat el trio i es farà càrrec de la narració.

Esperem que força nens quedin captivats pel so de la flauta travessera i qui sap si, d’aqui uns anys, fins i tot decideixin fer-ne el seu instrument.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s