Concerts maig 2014

Hola amics!

En aquesta entrada us poso al dia i us informo sobre els tres concerts que realitzaré durant el proper mes de maig amb les diferents formacions de música de cambra en les que estic treballant darrerament.

El primer d’ells serà amb el “Nimbus Duet” (flauta i guitarra) el dissabte 3 de maig a la Galeria Tarraco de Tarragona (C/ Claustre, 3). Serà a les 21 h tot i que us recomanem que arribeu abans, ja que les places són molt limitades. Per cert, us presento en Miguel Javaloy, guitarrista, company de duo i de feina a l’Escola Municipal de Música de Cambrils:

MiguelJavaloyguitarra

Per a més detalls i repertori, clickeu: https://isabelserrabargallo.wordpress.com/nimbus-ensemble/ o consulteu la pàgina de facebook de la Galeria Tarraco:

https://www.facebook.com/events/619580678124891/

Seguidament, divendres 16 de maig, el meu amic Paco Montañés i jo presentarem el duo de flauta i percussió “Flutercussió”. El concert serà a les 18 h a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona (darrera del Teatre Metropol). L’entrada serà lliure. Us hi esperem!!

FotoPaco

Consulteu https://isabelserrabargallo.wordpress.com/flutercussio/ per a més informació o bé:

https://www.facebook.com/events/223265127882770/?notif_t=plan_edited

Per acabar, el “Duo Bruyères”, que ja coneixeu per tots els concerts que hem anat fent des de principis d’any, al costat del pianista Andrés Moya, torna a l’escenari de la Cripta de l’Ermita de la Verge del Camí de Cambrils el dissabte 24 de maig a les 21 de la nit. Podeu ampliar els detalls a https://isabelserrabargallo.wordpress.com/duo-bruyeres/

DuoBruyeres

A mida que es vagin apropant les dates aniré informant individualment de cadascun dels concerts, així que estigueu pendents.

Fins ben aviat!

Isabel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s