El Nimbus Duet a Tarragona Ràdio

Avui 3 de maig, a les 21 h, el Nimbus Duet es presentarà a la Galeria Tarraco de Tarragona amb un repertori per a flauta i guitarra de Bàrtok, Monti, Ravel, Piazzolla i Ibert. Per això ahir vam estar a Tarragona Ràdio 96.7 per parlar d’aquest concert i vam aprofitar per interpretar un parell de peces.

Nimbus Radio

Aqui podeu accedir a la notícia:

http://www.tarragonaradio.cat/noticia/nimbus_duet_format_per_miguel_jabaloy_i_isabel_serra_es_presenta_a_la_galeria_tarraco/32028

Si esteu interessats a assistir al concert, poseu-vos en contacte amb la Galeria Tarraco reservant la vostra entrada (tel. 647 699 511) o simplement deixeu-vos caure per allà: potser sou afortunats i encara queda alguna plaça, tot i que aquestes són molt limitades.

Sereu benvinguts!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s