Petita història d’una gran orquestra

5) Flauta i clarinet

Recordo com de ben petita hi va haver dos contes musicals a través dels quals vaig conèixer els instruments de l’orquestra. Gravats en un antic disc de vinil, els meus pares ens posaven una vegada i una altra a la meva germana petita i a mi, en primer lloc, “Pere i el Llop”, de S. Prokofieff; a l’altra cara del disc es trobava el menys conegut “Piccolo, Saxo y Compañía”, amb música d’André Popp i text de Jean Broussolle.

Ha estat aquest últim el que m’ha inspirat a resumir i adaptar-ne el text i a crear-ne les imatges per tal que els nens de Salou, a través de l’assistència a la representació de “Petita història d’una gran orquestra”, coneguin els instruments que poden estudiar si es matriculen a l’Escola Municipal de Música.

Així doncs, demà dimarts 6 de maig a les 15:15 h, alumnes de totes les escoles de primària del municipi ompliran el Teatre Auditori per assistir a la representació del conte. La interpretació de la música anirà a càrrec dels professors de piano, percussió, guitarra, violí, violoncel, flauta, clarinet, trompeta i saxo de l’Escola Municipal de Música de Salou.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s