Informació 2014-2015: ja podeu trobar “Flutercussió”, el “Duo Bruyères” i el “Nimbus Duet” a l’e-Catàleg de la Diputació de Tarragona

Els últims dies d’agost presagien el nou curs 2014-2015 i l’arribada de més cicles de concerts i més música, un cop arrodonit l’estiu.

Amb aquest motiu, em plau anunciar-vos que les formacions estables de les que participo: Flutercussió (flauta i percussió), Duo Bruyères (flauta i piano) i Nimbus Duet (flauta i guitarra), han estat admeses i ja formen part de l’e-Catàleg del Departament de Cultura de la Diputació de Tarragona.

Això significa que ajuntaments, institucions, organitzadors de concerts i promotors culturals de la província de Tarragona interessats en algun d’aquests grups poden beneficiar-se, prèvia sol·licitud i aprovació, de la subvenció que la Diputació ofereix per cobrir part del catxet per a la realització d’un concert nostre al seu municipi.

Per a més informació, consultar els següents enllaços:

Flutercussió:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ecatalegcultura/grups/selectSearchGrup.do?id=35507

Duo Bruyères:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ecatalegcultura/grups/selectSearchGrup.do?id=35508

Nimbus Duet:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ecatalegcultura/grups/selectSearchGrup.do?id=35509

També aprofito l’avinentesa per fer-vos saber que properament es complirà un any d’aquest blog. Per tant estic preparant una nova entrada amb el balanç de la feina feta durant el curs 2013-2014 i amb informació sobre concerts, activitats i projectes que aniré desenvolupant durant el 2014-2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gràcies pel vostre seguiment i fins aviat!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s