El CD “Omumbo Rombomba: contes afroamericans” ja està disponible per Sant Jordi.

Sin título - 2“Omumbo Rombomba: contes afroamericans”, és el fruit de la col·laboració entre “Flutercussió” i Alexander Hernández, periodista i narrador de contes veneçolà. Alexander Hernández ha adaptat contes dels pobles indígenes, s’ha dedicat a recopilar i a investigar les formes tradicionals d’explicar contes i també n’ha escrit i publicat d’altres. Per la seva banda, “Flutercussió”, format per Isabel Serra (flauta) i Paco Montañés (percussió), aborda habitualment repertori del s. XX i XXI interpretat amb instruments moderns. En aquesta ocasió però, ha adaptat cançons populars africanes, temes veneçolans i melodies dels indis Warao de l’Orinoco, interpretant-les amb el traverso (flauta travessera de fusta) i el djembé per tal de donar un color ancestral als quatre contes del disc: “El somni de la Tortuga” (Camerún), “El conill i els mangos” (Alexander Hernández), “L’Amo de la Llum” (Warao) i “El Tambor Màgic de la Granota” (Kenya).

Sin título - 3El disc ja està a la venda. El podeu adquirir al preu de 10 Euros posant-vos en contacte amb “Flutercussió” (flutercussio@gmail.com), Alexander Hernández (crearcomun@gmail.com) o escrivint un missatge a l’apartat “contactar” d’aquesta mateixa web.

Sin título - 4

Sin título - 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s