Últimes notícies

Bona nit lectors,

últimament se m’està acumulant la feina i no he pogut introduir un parell d’entrades al blog que m’hauria agradat escriure en el seu moment. Aprofito uns moments abans d’anar a dormir per posar-vos al dia de les novetats.

En primer lloc, anunciar-vos la nova creació de la web del duet Flutercussió que formo amb Paco Montañés. El seguit d’activitats que se’ns estan presentant recentment ens estava demanant una web específica, ja que facebook, twitter o les entrades que escric de tant en tant des d’aqui se’ns estaven quedant insuficients. Per tant, cada cop que us volguem informar o que tinguem un concert ho publicarem a http://www.flutercussio.wordpress.com i des d’allà en farem difusió. Des d’aquí també us informaré, però us remetré directament a l’enllaç.

En segon lloc, informar-vos també de la presentació el passat dijous 7 de maig de la presentació del “Bouquet Festival 2015” a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. Flutercussió hi participarà amb un concert el 8 d’agost. Per a més informació, consulteu: http://www.bouquetfestival.com.

presentació bouquet

A la foto, amb la tinent d’alcalde Bego Floria, la pianista i directora del “Bouquet Festival” Maria Parra i el saxofonista Xavier Pié el dia de la presentació.

Bé, això és tot de moment. Que descanseu!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s