Nou video de Flutercussió: G. Frock, “Variations”, per flauta i multipercussió (fragment)

Aquí teniu un fragment de l’assaig del concert que “Flutercussió” va realitzar al Claustre del Seminari de Tarragona el passat 8 d’agost dintre del Bouquet Festival, important esdeveniment musical que des de fa tres anys s’està portant a terme a la ciutat. Interpretem l’última part de “Variations”, de George Frock.

George Frock (n. 1938) és professor emèrit de percussió de la Universitat de Texas, de la que es va retirar el 2001 després de treballar-hi durant 35 anys com a director del departament de percussió. Està nacionalment reconegut als Estats Units com a professor, intèrpret i compositor. També va ser solista de timpani de l’Orquestra Simfònica d’Austin durant 37 anys.

Esperem que gaudiu de la nostra interpretació i que us animeu a seguir-nos a les xarxes i als propers concerts. Gràcies!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s