V Trobada de Flautes el 16 d’abril a Tarragona

cartell trobada

El 16 d’abril se celebrarà la V Trobada de Flautes que organitzen les escoles municipals de música d’Altafulla, Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Cambrils, Salou, Robert Gerhard de Valls i Pau Casals del Vendrell. Allò que va començar fa cinc anys amb només tres escoles, es va fent gran i aquest any, amb la nova incorporació de Cambrils i Salou, ja som set escoles!

Serà una jornada de treball en que els alumnes treballaran per nivells i per grups, tindran l’oportunitat de compartir experiències amb estudiants de flauta d’escoles diferents a la seva, coneixeran professors nous i gaudiran d’un taller molt especial.

La jornada començarà a les 10 del matí a l’Escola Municipal de Música de Tarragona i acabarà amb un concert de tots els participants a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència (Plaça del Pallol núm. 3), a les 17:30, al que us convidem a acudir.

Molt contenta de participar per primer cop en aquesta Trobada acompanyant els meus alumnes de l’Escola Municipal de Música de Salou!!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s