V Trobada de Flautes el 16 d’abril a Tarragona

cartell trobada

El 16 d’abril se celebrarà la V Trobada de Flautes que organitzen les escoles municipals de música d’Altafulla, Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Cambrils, Salou, Robert Gerhard de Valls i Pau Casals del Vendrell. Allò que va començar fa cinc anys amb només tres escoles, es va fent gran i aquest any, amb la nova incorporació de Cambrils i Salou, ja som set escoles!

Serà una jornada de treball en que els alumnes treballaran per nivells i per grups, tindran l’oportunitat de compartir experiències amb estudiants de flauta d’escoles diferents a la seva, coneixeran professors nous i gaudiran d’un taller molt especial.

La jornada començarà a les 10 del matí a l’Escola Municipal de Música de Tarragona i acabarà amb un concert de tots els participants a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència (Plaça del Pallol núm. 3), a les 17:30, al que us convidem a acudir.

Molt contenta de participar per primer cop en aquesta Trobada acompanyant els meus alumnes de l’Escola Municipal de Música de Salou!!!

 

 

About Isabel Serra Bargalló

Flutist
This entry was posted in Activitats didàctiques, Col·laboracions, Escola de música. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s