Passió Segons Sant Mateu, de J. S. Bach, per Camerata XXI i la Coral de la URV (2009)

Aquestes dates de Setmana Santa m’han portat a la memòria aquest video dels primers minuts de la Passió Segons Sant Mateu de J. S. Bach interpetada per Camerata XXI i la Coral de la URV. Recordo aquest concert de fa uns quants anys, en el que vaig participar com a flautista. Vam acabar exhausts i emocionats, en una Catedral de Tarragona plena a vessar, prop de la una de la matinada. Em fa feliç publicar aquest vídeo precisament avui, dia de l’aniversari de J. S. Bach.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s