A. Piazzolla, “Oblivion”, per a flauta en sol i piano

Comparteixo la primera gravació que he fet amb la flauta en sol Amadeus Wm. S. Haynes Co. que és meva des de fa 3 setmanes. Agraeixo la iniciativa de l’amiga i pianista Mar Martori que m’ha motivat a enregistrar i compartir aquesta bella composició que interpretem plegades. Desitgem vibreu amb l’emoció que hem transmutat en música, per a nosaltres i per a vosaltres.

Comparto la primera grabación realizada con la flauta en sol Amadeus Wm. S. Haynes, que es mía desde hace 3 semanas. Agradezco la iniciativa de la amiga y pianista Mar Martori que me ha motivado a grabar y compartir esta bella composición que interpretamos conjuntamente. Deseamos vibréis con la emoción que hemos transmutado en música, para nosotras y para vosotros.

I would like to share the first recording played with my new Amadeus Wm. S. Haynes alto flute, which belongs to me since 3 weeks ago. Thank you to my friend and pianist Mar Martori, who motivated me to record and share this beautiful piece. We wish you to connect with the same emotion we have transformed into music, for all of us.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s