Entrevista a “The Heroine’s Journey”

Aquí trobareu l’enllaç a l’entrevista cap a la meva persona de Peter de Kuster. Fundador de “The Hero’s Journey” i de “The Heroine’s Journey”, espais creats per a la motivació de professionals cap a altres professionals a través de les seves històries de superació, entrevista homes i dones que viuen fent allò que els hi agrada i guanyant-s’hi la vida. Ha estat un honor que s’hagi comptat amb el meu testimoni. Gràcies!! I gràcies a vosaltres per llegir. Espero ser d’alguna inspiració!!

https://theheroinejourney2016.wordpress.com/2016/08/27/the-heroines-journey-of-isabel-serra/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s