Propers concerts del Duo Bruyères: març 2017. Repertori renovat, estrenes i sorpreses…

El Duo Bruyères oferirà dos concerts aquest proper mes de març, a Barcelona el dia 18 (Museu Europeu d’Art Modern) i a Móra d’Ebre el dia 19 (Auditori de l’Escola de Música i Dansa). Si us plau consulteu l’agenda per a més detalls, o bé seguiu el blog: us anirem informant.

El Duo Bruyères torna amb un programa de música de cambra per a flauta i piano renovat, que afegeix l’atractiu de presentar algunes obres amb flauta en sol, instrument menys habitual a les sales de concert, combinades amb obres interpretades amb la flauta travessera convencional. Entre elles trobem l’estrena de la versió per a flauta en sol i piano de “Petita Rapsòdia Mediterrània”, de Conrad Setó, original per a mandolina i piano. És un honor que Conrad Setó hagi confiat aquesta composició a la nostra formació per a la seva re-interpretació.

També podreu escoltar Mozart, Debussy, Toldrà, Moszkowsky… i més sorpreses que descobrireu si veniu als concerts. Esperem rebre-us i fer-vos gaudir de la música!!

1

Duo Bruyères: Isabel Serra (flauta travessera) i Andrés Moya (piano)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s