VI Trobada de Flautes a l’Escola Municipal de Música de Salou

El dissabte 24 de febrer de 2018 se celebrarà la VI Trobada de Flautes que organitzem les escoles municipals de música d’Altafulla, Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Cambrils, Salou, Robert Gerhard de Valls, Pau Casals del Vendrell i Centre de Lectura de Reus.

Allò que va començar fa set anys amb només tres escoles, es va fent gran i aquest any, amb la nova incorporació de Reus, ja som vuit escoles! Alguns alumnes ja fa molts anys que vénen i nosaltres els animem perquè ho segueixin fent en una jornada de treball en què no només hi ha el treball musical per grups i nivells, sinó que també tenen l’oportunitat de compartir experiències amb altres estudiants de flauta, conèixer professors nous o gaudir d’un taller molt especial, com és el d’aquest any, conduït per la flautista i coach musical Amparo Trigueros.

La jornada començarà a les 10h del matí i acabarà a les 17.00h amb un concert. Aquest any es farà a l’Escola Municipal de Música de Salou.

Cartell VI Trobada de Flautes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s