La cantata “Pirates a la vista!” clourà el curs de cel·lebració dels 40 anys d’aniversari de l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc

Image

With the flute class in Cambrils Music School and their teacher Eva Garriga after my solo flute recital. Thanks for inviting me!

Image

IMG_20181214_211707

Música a Salgar 2018

Image

Un regal per a l’ànima poder cel.lebrar un concert al costat d’amics i família tan estimats! Podreu recollir les invitacions a Casa de Colònies de Salgar i a l’Ajuntament de Foradada (prèvia reserva).

Cartell jpg Música a Salgar 2018

VI Trobada de Flautes a l’Escola Municipal de Música de Salou

Image

El dissabte 24 de febrer de 2018 se celebrarà la VI Trobada de Flautes que organitzem les escoles municipals de música d’Altafulla, Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Cambrils, Salou, Robert Gerhard de Valls, Pau Casals del Vendrell i Centre de Lectura de Reus.

Allò que va començar fa set anys amb només tres escoles, es va fent gran i aquest any, amb la nova incorporació de Reus, ja som vuit escoles! Alguns alumnes ja fa molts anys que vénen i nosaltres els animem perquè ho segueixin fent en una jornada de treball en què no només hi ha el treball musical per grups i nivells, sinó que també tenen l’oportunitat de compartir experiències amb altres estudiants de flauta, conèixer professors nous o gaudir d’un taller molt especial, com és el d’aquest any, conduït per la flautista i coach musical Amparo Trigueros.

La jornada començarà a les 10h del matí i acabarà a les 17.00h amb un concert. Aquest any es farà a l’Escola Municipal de Música de Salou.

Cartell VI Trobada de Flautes

Sharing happiness!! Here you have the front cover image of my next solo flute CD by artist and friend Enric Llevat!! Coming soon…

Image