La cantata “Pirates a la vista!” clourà el curs de cel·lebració dels 40 anys d’aniversari de l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc

Image

With the flute class in Cambrils Music School and their teacher Eva Garriga after my solo flute recital. Thanks for inviting me!

Image

IMG_20181214_211707

Música a Salgar 2018

Image

Un regal per a l’ànima poder cel.lebrar un concert al costat d’amics i família tan estimats! Podreu recollir les invitacions a Casa de Colònies de Salgar i a l’Ajuntament de Foradada (prèvia reserva).

Cartell jpg Música a Salgar 2018

VI Trobada de Flautes a l’Escola Municipal de Música de Salou

Image

El dissabte 24 de febrer de 2018 se celebrarà la VI Trobada de Flautes que organitzem les escoles municipals de música d’Altafulla, Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Cambrils, Salou, Robert Gerhard de Valls, Pau Casals del Vendrell i Centre de Lectura de Reus.

Allò que va començar fa set anys amb només tres escoles, es va fent gran i aquest any, amb la nova incorporació de Reus, ja som vuit escoles! Alguns alumnes ja fa molts anys que vénen i nosaltres els animem perquè ho segueixin fent en una jornada de treball en què no només hi ha el treball musical per grups i nivells, sinó que també tenen l’oportunitat de compartir experiències amb altres estudiants de flauta, conèixer professors nous o gaudir d’un taller molt especial, com és el d’aquest any, conduït per la flautista i coach musical Amparo Trigueros.

La jornada començarà a les 10h del matí i acabarà a les 17.00h amb un concert. Aquest any es farà a l’Escola Municipal de Música de Salou.

Cartell VI Trobada de Flautes