Música a Salgar 2018

Image

Un regal per a l’ànima poder cel.lebrar un concert al costat d’amics i família tan estimats! Podreu recollir les invitacions a Casa de Colònies de Salgar i a l’Ajuntament de Foradada (prèvia reserva).

Cartell jpg Música a Salgar 2018

VI Trobada de Flautes a l’Escola Municipal de Música de Salou

Image

El dissabte 24 de febrer de 2018 se celebrarà la VI Trobada de Flautes que organitzem les escoles municipals de música d’Altafulla, Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Cambrils, Salou, Robert Gerhard de Valls, Pau Casals del Vendrell i Centre de Lectura de Reus.

Allò que va començar fa set anys amb només tres escoles, es va fent gran i aquest any, amb la nova incorporació de Reus, ja som vuit escoles! Alguns alumnes ja fa molts anys que vénen i nosaltres els animem perquè ho segueixin fent en una jornada de treball en què no només hi ha el treball musical per grups i nivells, sinó que també tenen l’oportunitat de compartir experiències amb altres estudiants de flauta, conèixer professors nous o gaudir d’un taller molt especial, com és el d’aquest any, conduït per la flautista i coach musical Amparo Trigueros.

La jornada començarà a les 10h del matí i acabarà a les 17.00h amb un concert. Aquest any es farà a l’Escola Municipal de Música de Salou.

Cartell VI Trobada de Flautes

Sharing happiness!! Here you have the front cover image of my next solo flute CD by artist and friend Enric Llevat!! Coming soon…

Image

Crítica del concert de Isabel Serra i Glòria Coll a la Riba. Diari “El Vallenc”, 4 d’agost del 2017

Image

Isabel i Gloria 001 (1)

Audició del DUO BRUYÈRES el proper divendres 10 de març a l’Escola Municipal de Música de Cambrils

Image

screen-shot-2017-03-03-at-10-43-28

El Duo Bruyères actuarà avui 11 de gener a les 21 h al Teatre Bràvium de Reus

Image

DiariTGN11-01-14

Diari de Tarragona, 11/01/14

 

El Duo Bruyères al Diari de Tarragona, 03/01/2014, pàg. 11.

Image

El Duo Bruyères al Diari de Tarragona, 03/01/2014, pàg. 11.

Ressenya del recital de flauta i piano que el Duo Bruyères realitzarà al Bravium Teatre de Reus el proper 11 de gener a les 21 h. Obres de Mozart, Debussy, Toldrà, Reinecke, Moszkovski i Borne. Esteu tots convidats!!