C. Debussy, Prélude de la Suite Bergamasque, arr. P. Kolman

Duo Bruyères:
Isabel Serra (flauta travessera)
Andrés Moya (piano)

Assaig 14/11/13 – Ensayo 14/11/13 – Rehearsal 14/11/13

FITXA TÈCNICA

Tipus d’espectacle: Recital de flauta i piano 

Durada aproximada del concert: 1 hora 30 minuts (pausa inclosa)

Requeriments tècnics: Piano vertical o de cua

Catxet: A concretar

Contactar:

Andrés Moya Moya: 609 59 13 01 / andres@artesaniaflorae.com

Isabel Serra Bargalló: 977 22 07 46 / 669 29 96 25

serrabar@yahoo.es

https://isabelserrabargallo.wordpress.com/

http://www.facebook.com/isabel.serra.505960

es.linkedin.com/pub/isabel-serra-bargalló/33/30b/563

PROGRAMA de CONCERT

Duo Bruyères

 I PART

Sonata núm. 25 KV 301 ………..….. W. A. Mozart (1756-1791)

Allegro con spirito

Allegro

Romance …………………………………. A. Honneger (1892-1955)

2 Preludis …………..………………………. C. Debussy (1862-1918)

Bruyères (dels Préludes II)

Prélude (de la Suite Bergamasque)

Sonetí de la Rosada ……………………… E. Toldrà (1895-1962)

II PART

Ballade op. 288 ………………………… C. Reinecke (1924-1910)

5 Danses Espanyoles op. 12 …… M. Moszkowski (1854-1925)

Allegro brioso

Moderato

Con moto

Allegro commodo

Con spirito (bolero)

Fantasia sobre “Carmen” de Bizet” … F. Borne (1840-1920)

CURRICULUM VITAE

ISABEL SERRA

Amb flauta al balcó

Nascuda a Reus, inicia els seus estudis musicals al Conservatori de Tarragona on finalitza el grau professional amb les màximes qualificacions. Obté el Títol Superior de flauta al CSMM de Barcelona, i posteriorment el Postgraduate Diploma in Orchestral Training (2000) i el Master Degrée in Music Performance (2001) a la Guildhall School of Music and Drama de Londres.

Els seus mestres han estat Robert Sirvent, Magdalena Martínez, Jaime Martín, Philippa Davies, Paul Edmund Davies i Samuel Coles. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Vicens Prats, Emily Beynon, Peter-Lukas Graf, Meinhart Niedermayr, Roberto Fabbriciani, William Bennett, Sir James Galway, Willy Freivogel, Aurèle Nicolet, Katherine Hoover, Riccardo Ghiani, Aldo Baerten i Álvaro Octavio.

Finalista al Concurs Permanent de JJMM d’Espanya (1993) i becada per aquesta mateixa institució en el Concurs de 1995. Ha obtingut altres beques i premis com els de la Fundació Yamaha-Hazen Europa (1997), JONDE (1998), Fundació Agrupació Mútua (1999), Generalitat de Catalunya (1999 i 2000) i “Sylvia and Dennis Forbes Award” (2000). Guanyadora del primer premi en el Concurs Nacional de Flauta “Donosti 99”.

Com a solista ha interpretat el concert “Il Gardellino” de Vivaldi amb l’orquestra de cambra “Camerata XXI”, el concert en La Major de C. P. E. Bach amb la Guildhall Strings Ensemble, el Concert en Do Major per a piccolo i orquestra de Vivaldi amb el Guildhall Early Music Group, el concert “La Tempesta di Mare” de Vivaldi amb l’Orquestra de Cambra de Vilaseca i la integral dels Concerts de Brandemburg de J. S. Bach amb l’orquestra Camera Musicae.

Ha estat membre integrant de la JONC i de la JONDE, i ha col·laborat amb altres formacions orquestrals com l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra de cambra de Vilaseca o Camera Musicae.

En l’actualitat és membre de l’Orquestra Simfònica Camerata XXI i compagina la docència musical amb l’activitat com a intèrpret de música de cambra. És llicenciada en Història de l’Art per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

ANDRÉS MOYA

foto andrés (2)

Format al Conservatori de Música de Vila-seca (Tarragonès) amb el pianista Cecilio Tieles i el compossitor Benet Casablancas i al CSMM de Barcelona amb la pianista Carme Vilà i els compossitors Xavier Boliart, Albert Sardà i Ramon Porter on obté el Títol Superior de Piano amb menció d’Excel·lent. També ha rebut classes de Música de Cambra del violinista Evelio Tieles al Conservatori del Liceu. L’any 1998 es trasllada a Lausanne (Suïssa) on obté el “Diplôme Supérieur de Piano” amb el pianista Christian Favre i a més entra a formar part del Cor de l’Òpera de Lausanne.

Novament a Tarragona perfecciona estudis de Cant amb la mezzosoprano Mercè Obiol al Conservatori d’aquesta ciutat.

Becat l’any 1986 per participar al Concurs Maria Canals de Barcelona i premiat per les seves intervencions pianístiques als concursos de JJMM Vilafranca (1984) i (1985) i al Concurs de piano Ciutat de Reus (1986).

Ha col·laborat amb l’Orquestra Pablo Sarasate i amb la Banda de la Unió Musical Senienca ha interpretat com a solista la “Rhapsody in Blue” de Gershwin. També ha acompanyant el Cor de Cambra Scherzo, el Trio “Ad Libitum” , el Cor de la URV, la mezzosoprano Mª Carme Duran, el baríton Pierre Pantillon i el contrabaixista Luis Cojal entre d’altres músics. Ha interpretat professionalment al piano a sales com el Conservatori de Paris, Pamplona, Lausanne, Palau de Música Catalana, Teatre Metropol, Auditori Felip Pedrell , Auditori Josep Carreras, etc.

Actualment forma part del Cor de l’Auditori Josep Carreras i acompanya a instrumentistes i cantants en recitals i concursos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s