“El ball de la Cecília”, conte musical amb flauta travessera, per segon any consecutiu al Centre d’Educació Infantil “Pineda” de Vila-seca

El Centre d’Educació Infantil “Pineda” de Vila-seca acollirà per segon any consecutiu el conte musical amb flauta travessera “El ball de la Cecília”, dirigit a infants des de quatre mesos fins a 3 anys. El text i les il·lustracions són de Isabel Serra, que també interpretarà amb la flauta les cançons populars catalanes que acompanyen el conte. El muntatge visual i la narració aniran a càrrec de Montserrat Franco.

Foto Montse i jo

Entre els objectius del centre educatiu vilasecà es troba el d’estimular les inteligències múltiples en els infants, especialment la musical. També pretén acostar als nens a la cel·lebració de les festes tradicionals, en aquesta ocasió la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. “El ball de la Cecília” treballa tots dos aspectes, a la vegada que propicia el primer contacte amb un instrument en particular: la flauta travessera.

La representació serà el proper dijous 20 de novembre al matí. Els nens gaudiran del conte i de la música, i interactuaran i cantaran amb les intèrprets les cançons per tots conegudes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s