El Duo Bruyères participarà el proper 22 de novembre al concert solidari de la Lliga contra el càncer a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

cartell cancer

La Delegació de Vila-seca de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre organitza com cada any un concert solidari en el que el Duo Bruyères participarà el proper diumenge 22 de novembre.

El concert serà a les 18 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. L’entrada solidària és de 10 E i es pot adquirir anticipadament si es desitja a la Llibreria El Castell (c/ Comte de Sicart 14, Vila-seca).

El Duo Bruyères (Isabel Serra, flauta travessera i Andrés Moya, piano) es presenta com a formació estable l’any 2014 amb la intenció de donar consistència i continuïtat al treball musical conjunt que aquests dos músics havien estat desenvolupant des de feia temps. Tots dos tenen una dilatada carrera professional individual que els ha portat a col·laborar amb altres formacions tant de l’estat com de l’estranger. El seu repertori incorpora obres cabdals de la literatura cambrística per a flauta i piano, transcripcions i arranjaments, així com peces menys interpretades habitualment. També pretén dur a terme estrenes i apropar-se a la música actual. Des de la seva presentació ha realitzat concerts al Teatre Bràvium de Reus, a l’Escola de Música de Riudoms, al Teatre El Magatzem de Tarragona, a la Cripta de l’Ermita de Cambrils i al Conservatori de Tarragona. De la seva interpretació, la crítica assenyala el virtuosisme i la sensibilitat amb que el duo transmet la música dels compositors universals al públic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s