El Duo Bruyères participarà el proper 22 de novembre al concert solidari de la Lliga contra el càncer a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

cartell cancer

La Delegació de Vila-seca de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre organitza com cada any un concert solidari en el que el Duo Bruyères participarà el proper diumenge 22 de novembre.

El concert serà a les 18 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. L’entrada solidària és de 10 E i es pot adquirir anticipadament si es desitja a la Llibreria El Castell (c/ Comte de Sicart 14, Vila-seca).

El Duo Bruyères (Isabel Serra, flauta travessera i Andrés Moya, piano) es presenta com a formació estable l’any 2014 amb la intenció de donar consistència i continuïtat al treball musical conjunt que aquests dos músics havien estat desenvolupant des de feia temps. Tots dos tenen una dilatada carrera professional individual que els ha portat a col·laborar amb altres formacions tant de l’estat com de l’estranger. El seu repertori incorpora obres cabdals de la literatura cambrística per a flauta i piano, transcripcions i arranjaments, així com peces menys interpretades habitualment. També pretén dur a terme estrenes i apropar-se a la música actual. Des de la seva presentació ha realitzat concerts al Teatre Bràvium de Reus, a l’Escola de Música de Riudoms, al Teatre El Magatzem de Tarragona, a la Cripta de l’Ermita de Cambrils i al Conservatori de Tarragona. De la seva interpretació, la crítica assenyala el virtuosisme i la sensibilitat amb que el duo transmet la música dels compositors universals al públic.

About Isabel Serra Bargalló

Flutist
This entry was posted in Activitats solidàries, Col·laboracions, Duo Bruyères. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s