Concert de Carmen Becerra i Isabel Serra, duet de guitarra i flauta travessera, el 15 de juliol al Bouquet Festival 2016

Carmen-isabel

Cartell en pdf: Cartell Becerra & Serra 2016

Ahir 1 de juny es va presentar oficialment a l’Ajuntament de Tarragona l’emblemàtic festival de música, que ja porta quatre edicions aportant vida cultural als estius de la ciutat, i que tindrà lloc en monuments històrics durant el mes de juliol. Un any més hi participo, aquest cop al costat de la reconeguda guitarrista i bona amiga Carmen Becerra. Moltes gràcies a Bouquet Festival i a la seva directora, María Parra, per comptar amb nosaltres!!

La cita amb el Duo Becerra-Serra serà divendres 15 de juliol, a les 21 h, a les Voltes del Circ. Les entrades ja es poden comprar des d’ara mateix, a través de Tarraco Ticket i al Teatre Metropol.

El programa estarà format obres cabdals de la literatura per a flauta i guitarra d’autors tan característics com Castelnuovo-Tedesco o Piazzolla. Al costat d’aquests “clàssics” hem volgut incorporar obres de compositors que porten a terme la seva tasca creativa a Tarragona: Conrad Setó i Marian Marquez, a més d’altres sorpreses que podreu descobrir el dia del concert.

Per mi serà molt especial ser la responsable de l’estrena absoluta de l’obra “Abril”, per a flauta sola, que la compositora Marian Marquez molt amablement m’ha dedicat.

Aquesta ressenya del Bouquet Festival’16 ha sortit avui al Diari de Tarragona. Us recomanem molt l’assistència, no només al nostre concert, sinó a tot el cicle!!

13323582_358692574254838_6108856270005157328_o

Per a més informació: www.bouquetfestival.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s