Presència i estrena d’obres de compositors tarragonins al Bouquet Festival: Conrad Setó i Marian Marquez

El proper 15 de juliol es podran escoltar, dintre del Bouquet Festival 2016, dues mostres de la creació músical a Tarragona, en el context del concert que el duo de guitarra i flauta travessera format per Carmen Becerra i jo mateixa oferirem a les 21 h a la Volta d’Hipòlit (Pretori Romà).

“Present eteri” (segon moviment de la suite “3 Històries d’un temps no lineal”), del montblanquí Conrad Setó, va ser escrita originalment per a flauta i guitarra i posteriorment va estar enregistrada per Miquel Javaloy (guitarra) i Robert Sirvent (flauta). Conrad Setó va tenir l’amabilitat de regalar-me aquesta partitura, estrenada pel qui va ser el meu professor de flauta i mentor fins als 16 anys i per un dels guitarristes amb qui he tingut l’honor de formar duo en anteriors ocasions. Tres regals que Carmen Becerra i jo esperem retornar augmentats donant a conèixer a la ciutat de Tarragona aquesta preciosa obra.

Un altre regal-sorpresa que he rebut aquesta primavera ha estat la dedicatòria d’una peça per a flauta sola: “Abril”, de Marian Marquez. Des del primer moment aquesta obra em va captivar i vaig decidir que el Bouquet Festival era el millor lloc per estrenar-la. De composició recentíssima, doncs ha estat escrita el 2016 i finalitzada a penes fa uns mesos, vull agrair a Marian Marquez la confiança de deixar en les meves mans la primera interpretació en públic, i a Bouquet Festival la possibilitat d’incloure-la en el programa a última hora.

13406879_10154430326577018_3367359043419882328_n

El concert inclourà també música de M. Castelnuovo-Tedesco, A. Barrios i A. Piazzolla. Properament afegirem una nova entrada amb les notes al programa, per tal que aneu fent boca i assaboriu de veritat el concert del 15 de juliol.

Recordeu que és aconsellable adquirir les entrades anticipadament, a través de Tarraco Ticket o bé a les taquilles del Teatre Metropol.

Per a més informació:

www.bouquetfestival.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s