Estrena de la versió per a flauta en sol i piano de “Petita Rapsòdia Mediterrània”, de Conrad Setó

El passat 18 de març el Duo Bruyères va actuar a Barcelona per primera vegada en el marc del cicle de concerts de música clàssica organitzat pel MEAM (Museu Europeu d’Art Modern). El programa va incloure música de Mozart, Toldrà, Debussy i Moszkowsky, entre d’altres. També va incorporar una première: “Petita Rapsòdia Mediterrània”, de Conrad Setó, concebuda originalment per a mandolina i piano, interpretada en ocasions amb violí i piano i re-estrenada aquest cop en la versió de flauta en sol i piano.

El compositor va proposar aquesta partitura al Duo Bruyères i els va donar la confiança i la llibertat d’adaptar-la a la seva formació. De la iniciativa d’Andrés Moya i Isabel Serra d’incorporar la peça al seu programa amb la nova instrumentació Conrad Setó va dir:

“La “Petita Rapsòdia Mediterrània” és una peça que em dóna periòdicament alegries i que també m’obre la possibilitat d’aprendre del talent creatiu dels intèrprets que s’aproximen a ella amb atracció i respecte. Quan passen aquestes coses, finalment és el públic l’autèntic beneficiari.”

Aquí us deixem, doncs, el vídeo del moment de l’estrena, perquè en gaudiu i us en beneficieu en primera persona.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s