Darrer concert del 2017: fotos del recital “Flute Spirit” del 23 de desembre a Tarragona

Imatges del recital a “D’Energia Disciplines Orientals” en el que vaig interpretar una selecció de peces del meu darrer CD “Flute Spirit”, consistent en obres per a flauta sola i flauta en sol sola de compositors del s. XX i XXI.

Moltes gràcies a Maria dels Àngels Sempere per obrir les portes de la seva escola a la música i cedir-nos aquest meravellós espai en el que vàrem gaudir d’un concert íntim en un ambient càlid i acollidor.

L’assistència de públic va ser un èxit, doncs hores abans de començar el concert ja s’havien exhaurit totes les localitats. En aquest entorn inmillorable vaig tancar l’any musical i vaig aprofitar també per desitjar-vos amb el so de la flauta un Bon Nadal.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s