Concert del Duo Bruyères al cicle Castellserà de Nit – Agost 2018

Dijous 9 d’agost a les 22.00 h el Duo Bruyères actuarà a Castellserà interpretant obres de Debussy, Soler, Badura-Skoda, Setó, Toldrà i Moszkowsky. El duo el formen Andrés Moya, piano i Isabel Serra Bargalló, flauta travessera. El concert serà al Racó d’Antany, un recollit espai a l’aire lliure prop de la plaça de l’Església de Santa Maria Magdalena amb una acústica idònia per la música de cambra. Llegim les paraules de Claude Debussy sobre la música a l’aire lliure a El señor corchea y otros escritos: “La música está por todas partes. No está encerrada en los libros. Está en los bosques, en los ríos y en el aire”. Estem convençuts que la música arribarà en estat pur en aquest entorn sota les estrelles. L’entrada és lliure.

IMG-20180730-WA0001

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s