Primer Aniversari de la web

Aquest mes d’octubre fa un any que vaig iniciar l’aventura d’aquesta web a través de la qual he anat informant-vos dels concerts, col·laboracions i activitats pedagògiques i musicals que he dut a terme el passat curs 2013-2014.

Tot just iniciat el curs acadèmic 2014-2015 m’agradaria fer balanç de tot allò que ha anat passant i de totes les experiències viscudes, així com esbossar lleugerament el que vindrà.

El fet més destacable ha estat la posada en marxa de tres duos. Amb “Nimbus Duet” (flauta i guitarra) i “Flutercussió” (flauta i percussió) hem realitzat concerts de presentació a la Galeria Tarraco i a l’Escola Municipal de Música de Tarragona respectivament. “Flutercussió” te en projecte concerts a Salou i Tarragona i la col·laboració amb altres músics per tal d’ampliar puntualment la formació. El “Duo Bruyères” (flauta i piano), també iniciat el passat 2013, ha estat la formació més activa, realitzant concerts a Reus, Riudoms, Cambrils i Tarragona.

A nivell de col·laboracions, vaig participar el qualitat d’antiga alumna del Conservatori de Tarragona amb la soprano Montserrat Pàmies i el pianista Jordi Soler en el recital de graduació de la cantant. De la mà de l’aula d’òpera, dirigida per Mercè Obiol, vaig formar part com a flautista de la producció de “La flauta màgica” de W. A. Mozart, i tinc previst participar també en la part instrumental de l’òpera “Gianni Schicchi” de Puccini el 2015.

Pedagògicament, ha estat un plaer portar el conte “El ball de la Cecília”, dirigit a infants de 2 i 3 anys i escrit, musicat i il·lustrat per mi mateixa a la llar d’infants “Pineda” de Vilaseca. Els alumnes de 4 i 5 anys de l’Escola Municipal de Música de Salou van poder gaudir també d’un altre dels meus contes il·lustrats i amb música per a trio de flautes del compositor Gilles Cagnard, “El ball de l’Helena”, amb l’objectiu d’apropar-se i familiaritzar-se amb el so de la flauta travessera.

Com a membre de l’Orquestra Simfònica Camerata XXI vaig formar part del quartet de fustes de l’orquestra col·laborant amb el narrador, músic i pedagog Frederic Sesé en el cicle de concerts didàctics “Bufa la Fusta” al Teatre Bartrina de Reus.

Durant aquest curs 2014-2015 que tot just comença tinc previst donar continuïtat a tot allò iniciat aquest primer any d’existència de la web. Estic treballant, a més, en noves col·laboracions, entre d’altres amb l’escriptora Roser Guasch, unificant música i poesia. També he reprès la interpretació del traverso, amb la qual cosa m’agradaria realitzar alguna que altra incursió en la música antiga.

Esperem que aquest segon any de vida de la web sigui tan motivador i enriquidor com el primer. Aprofito l’ocasió per donar les gràcies a les persones que han estat al meu costat en tot moment: a Paco Montañés per l’amistat i professionalitat, a Montse Alegria per l’incondicional suport, a Miguel Javaloy per la paciència, a Andrés Moya per fer de cada assaig una experiència divertida i motivadora, a Jukka Heinonen per les flors i ser el millor càmera, a Mercè Obiol per comptar amb mi, a Montserrat Franco per convidar-me a la llar d’infants de Vilaseca, a Camerata XXI, a la Galeria Tarraco i la seva directora Soledad Moreno, a l’Escola Municipal de Música de Tarragona, al Bràvium Teatre i el seu director Jaume Amenós, al Teatre “El Magatzem” de Tarragona, a l’Escola Municipal de Música de Cambrils, a l’Ajuntament de Cambrils i al seu Departament de Cultura, a l’Escola Municipal de Música de Riudoms i la seva direcció entranyable, a l’Escola Municipal de Música de Salou i el seu equip, als assistents als concerts… a tots, GRÀCIES!!

Amb flauta al balcó

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s